Obrada stakla.

Project Description

Na višenamenskom CNC centru za obradu stakla ALPA-450 Bavelloni, vršimo brušenje, bušenje, fazetiranje, frezovanje, graviranje i druge obrade stakla. Sa ovakvom opremom u mogućnosti smo da, na zahtev naručioca, vršimo obradu i proizvodimo predmete od stakla debljine od 2 do 100mm u dimenzijama i do 4,5 x 2,5 metra. Mašina je opremljena posebnim alatima koji mogu da obrađuju sve vrste jednostrukog ravnog stakla kao i višeslojnog stakla do debljine 10 cm. Pored pomenutog CNC obradnog centra, posedujemo i NC mašinu za pravolinijsko fazetiranje i brušenje stakla kao i mašine za obradu nepravilnih oblika na staklu i bušenje rupa u staklu.

Sa ovakom tehničkom opremljenošću proizvodimo razne proizvode od stakla kao što su: ogledala za razne namene u raznovrsnim oblicima i dimenzijama; nameštaj od stakla (stolovi, vitrine, pultovi, police i dr.); ograde, gazišta za stepeništa, podove, nadstrešnice i krovove od specijalnog višeslojnog (laminiranog) stakla; specijalni izlozi, vrata, staklene stene, tus kabine od stakla itd.

Napominjemo da pomenute proizvode radimo od raznih vrsta stakala: transparentnih, matiranih, satiniranih do obojenih u raznim bojama.

Back to Top