Preduzeće “IZOSTAKLO” DOO Futog, osnovano je 14.04.1990. godine. Osnivač i 100% vlasnik preduzeća, Momir Tutnjević, je od 1984. godine do datuma osnivanja preduzeća, posedovao SZR “STAKLO” koja se bavila delatnošću oblikovanja i obrade stakla.

Pretežna delatnost preduzeća je oblikovanje i obrada ravnog stakla, a u okviru koje se vrši proizvodnja izostakla (klasično i niskoemisiono), obrada i ugradnja svih vrsta stakala i ogledala, proizvodnja staklene galanterije, savijanje i fuzija stakla itd.

Delatnost preduzeća se obavlja najvećim delom u pogonima u Bačkoj Palanci gde društvo raspolaže sa cca 3.000 m2 proizvodnog i kancelarijskog prostora, urađenog po najsavremenijim normativima koje zahteva ovakva proizvodnja, dok se deo poslovanja obavlja u Novom Sadu i Futogu gde se nalaze 3 prodavnice odnosno radionice za prodaju, obradu i ugradnju stakla.

Preduzeće poseduje savremenu opremu za proizvodnju od renomiranih proizvođača opreme za obradu stakla (Lisec, Bystronic, Bavelloni itd.). Repromaterijal se nabavlja od svetskih poznatih i priznatih proizvođača (Guardian, TKK, Tremco itd.).

Momir Tutnjević

Direktor
Back to Top